7 Mart 2008 Cuma

Milano'ya iki bilet istiyorum!


Sheva'nın dönmesini beklerken, bir diğer konuşulan konu da Drogba ile Mourinho'nun el ele Milano'ya gelecekleri.

Tha Sun'ın haberine göre, Olympiakos maçından sonra Milan'ın teknik sorumlusu Ariedo Braida, Drogba'nın menajerleriyle görüşmüş. 15 milyon € vermeye hazırmış İtalyan kulübü. Drogba'ya da "kulübüne baskı yap da, bonservisini ucuz tutsunlar" mesajını yollamışlar.

Milan ligde berbat durumda, Şampiyonlar Ligi'nden de elendi. Ancelotti yolcu anlaşılan, Mourinho'nun gelmesi de kesin gibi. Mourinho gelirse Sheva yerine Drogba'nın geleceğini de söyleyebiliriz. (fotoğrafta da tutmuş götürüyor Drogba'yı: "sen muhatap olma onlarla, gel biz İtalya'ya gidelim") Öyle olursa Sheva'nın bu yaz ne yapacağı merak konusu.

2 yorum:

twilost dedi ki...

Mourinho'nun milana gidceceği belirsiz, çünkü nerden baksanız her dev mourinho'yu ihtimalleri arasında düşünüyor.. Antrenör kovma meraklısı rmadrid bile ekledi şimdi onu seçenekleri arasına. Neymiş Schuster çeyrek finale bile çıkamadan elenmiş, başarısız sayılırmış ve kovulmalıymış.. Onun dışında Barça da Valencia da -ne kadar Moretti hiç bir zaman kovmayacağım Mancini'yi dese de-Inter de adaylar arasında hatta ve hatta O.Lyon bile istedi ama Mourinho rotayı ya ispanya ya italya diye belirledi.. Sheva'ya gelirsek açıkçası Milan'a dönse bile eski Sheva olur mu bilemiyorum.. Eğer bir oyuncu golleri ile parladıysa, o oyuncu golleri atmayı unuttuğu anda sorun yaşamaya başlar, gol atmayı unutan adamın üstünde çok büyük baskı oluşur.. Sheva bu baskıyı unutup eskiyi hatırlatabilir mi merak konusu.. Drogba'nın Milana geleceği ise kim Milan'ın başına gelirse gelsin kesin (bana göre)..

baretta1 dedi ki...

Inter 'in Mancini ile yollarını ayıracağını düşünmüyorum. Bana göre Mourinho 'ya gerçekten ihtiyacı olan tek takım R.Madrid. Zîra bu kadar yıldız oyuncunun böylesine lâkayıt oynadığı görülmemiştir. Zamanında "Karizması olan bir oyuncu alalım." diyen Abramovich 'e "Bu takımdaki tek karizma benim" diyerek posta koymuş bir Mourinho toparlayabilir ancak Madrid 'i.
Asıl nereye gideceğini ise hep birlikte göreceğiz.