6 Mart 2008 Perşembe

Adriano Mansız


Fiorentina ve Parma'ya kiralandığında parlamıştı. Inter geri çağırdı. Güçlüydü, fizik avantajı vardı, bir de üstüne öldürücü vuruşları vardı. Piyasada parlayacak adamdı.

Inter'de 3.5 senede 99 maçta 43 gol attı. Ama bu sezon bir şeyler oldu bu adama. Kafa iznine gitti memleketine. Özel sorunlarım var dedi. Allem etti, kellam etti, pek ortalıkta gözükmedi sezonun ilk yarısında.

Haber başına telif hakkı alınsa, Fotomaç'ı batıracak kadar para alması gerekirdi. Ama o sonunda Sao Paulo'ya gitti. Geçenlerde rakibe kafa atıp kırmızıyı görmüştü. Yine eski hallerine mi dönüyor derken (bkz: aşağıdaki fotoğraf), son maçta 2 gol birden atmış. Anlaşılan Avrupa'ya dönmeye niyetli. Milan başkanı Berlusconi de, "Milan'da büyük işler başarabilir" diyerek kapıları açmış sonuna kadar. Tabii Inter bırakır mı, onu düşünmek lazım. Inter'in de işi zor aslında. Elinde çok yetenekli, tribün tabiriyle "hayvan gibi bir oyuncu" var ama oynatamıyorsun sorunlarından dolayı. Ne kadar para isteyebilirsin böyle bir oyuncuya? Ucuza verip kurtulmak mı, pahalıdan satmaya çalışıp elinde kalması mı? İşleri zor.

Hiç yorum yok: