3 Mart 2008 Pazartesi

İstenmeyen Adam


Cassano efendinin gördüğü kırmızı kartın üzerine sahada hüngür hüngür ağlamasının üzerinden çok geçmemişti ki, yine duramamış hakeme saydırmış, görmüş kartını.

http://www.youtube.com/watch?v=L7HPkPuhgf4

Son gördüğü kırmızıda ağlamasının nedeni bir sonraki hafta eski takımı Roma ile maçı olması ve oynayamayacak olmasıydı. Şimdi niye ağlıyor, bilinmez. Belki de alışkanlık haline getirmiştir.

Ben bu adamı Hasan Şaş'a benzetirim biraz. Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun, mental olarak çok zayıflardır. Sahada bir otoritenin varlığını kabul edemezler. Sürekli itiraz edip bu yüzden de kart görürler. Herhalde hocaları da bu kart görmelerini sağlayan hırslarının oyunlarına pozitif etki yaptığını düşünüyor ki, seslerini çıkarmıyor.

Ama seslerini çıkaranlar da oluyor tabii. Mauro Camoranesi, açıklama yapmış, "almayın bu adamı milli takıma, yetenekli futbolcu olabilir ama Euro 2008 kadrosunda görmek istemiyorum onu" demiş. Haksız da değil hani. 26 yaşına gelmişsin, hala hakeme itiraz ederek takımını yalnız bırakıyorsun, saha içinde ağlıyorsun. Kezman gibi kale dibindeki topları dağlara taşlara gönderdiğin bir dönemde de değilsin ki. Gayet formdasın, takımı taşıyorsun. Ne gerek var bunlara?

Hiç yorum yok: