17 Nisan 2008 Perşembe

İki Resim Arasındaki 7 Fark...



Yukarıdaki resimler Türkiye Süper Ligi hakemlerinden Fırat Aydınus ve Halis Özkahya'ya ait. Aradaki farkı bulabilene, hangi resmin hangi hakeme ati olduğunu tahmin edebilene aşk olsun. İki hakemin dış görünüş dışında da benzer yanları yok gibi. Birisi Istanbul bölgesi, diğeri Batman bölgesi hakemi. Biri Süper Lig klasmanında diğeri FIFA kokartlı. 65 milyonluk ülkede birbirine bu kadar benzeyen iki insanın hakem olma kararı alıp, gerekli tüm aşamaları başarıyla geçerek Süper Lig'de aynı dönemde görev alabile ihtimalinin yüzde kaç olabileceğini tahmin edebiliyor musunuz?

Sayısız olumsuzlukların yaşandığı ülkemiz futbolunda, bunun gibi bir enteresanlığı atlamak olmazdı. Can sıkıcı konularda boğulmak yerine bazen bu noktalara kafa yormak gerek sanırım. Ben şimdiden ileride iki hakemimizin de FIFA kokartlı olduğunu, Avrupa'da bir maça, biri orta diğeri 4. hakem olacak şekilde atandığını düşlemeye başladım bile.

5 yorum:

Berber Kenan dedi ki...

Soldaki Fırat Aydunus diye tahminimi yolluyorum :)

TheMISFIT dedi ki...

Yok abi bi dakka sağdaki Fırat Aydınus...yok...dur...

diyerek ortalığı karıştırıyorum :))

Berber Kenan dedi ki...

Ve evet, Derbi'nin hakemi yukarıdakilerden hangisidir :D

Adsız dedi ki...

bugünkü galatasaray-gaziantep maçında halis özkahyayı fırat aydınus zannedip, geçen haftaki maçta ( eskişehirspor-galatasaray) olanlardan sonra "nasıl yani" dememe sebep olmuştur bu benzerlik. kardeş olsalar ancak bu kadar benzeyebilirlerdi.

Adsız dedi ki...

sağdaki halis özkahya tatlılığından belli