5 Nisan 2008 Cumartesi

Gecelerin adamı Milano yolcusu


Alemlere akmaktan arta kalan zamanlarında idmanlara çıkan Ronaldinho, nasıl başarmışsa, bu arada sırada katıldığı antremanların sonuncusunda sakatlanmayı başarmış ve sezonu kapatmış. Zaten sezon sonu takımdan ayrılacağını sağır sultan bile biliyor. Bu da demektir ki, Barcelona formasıyla bir daha göremeyeceğiz kendisini.

Tabii bir sezon öncesine kadar futbol dünyasını kasıp kavurmuş bir adam takım arayınca, transfer haberleri de bitmek bilmiyor. Ronaldinho'nun Barca ile sözleşmesi devam ediyor ancak yeni kurallar gereği 16 milyon euro civarında bir parayı getiren bonservisini alabilecek. Aynı zamanda menajeri olan abisi birçok büyük takımla görüştüğünü açıklamıştı zaten. Geçtiğimiz gün yayınlanan fotoğraf da bunu yalanlamadı.



Ronaldinho'nun abisi, Milan asbaşkanı Galliani ile karınlarını bir güzel doyurmuşlar, öpüşüp ayrılmak üzereler. Muhtemelen abisi de Roni'ye kaç para teklif ettiklerini söylüyor telefonda. Bugün başkan Berlusconi de, Ronaldinho'dan cevap beklediklerini belirtti. Sert İtalyan futbolunda ne kadar iş yapar, "Kaka-Ronaldinho birlikte oynar mı" geyiklerine ne kadar dayanır bilinmez. Ama Inter'in de devrede olduğunu düşünürsek, Roni Milano yolcusu gibi.

Ha bir de böyle transferler yapmayı pek seven bir adam vardı, n'oldu ona? Bir sürpriz yapmasın...

2 yorum:

TheMISFIT dedi ki...

Bugüne kadar burada yayınlanan en iyi yazı diyebilirim :)

baretta1 dedi ki...

Yazı için teşekkürler :) Bu arada yazıdaki resim çektirdiği resimlerden daha fazla benzemiş Ronaldinho 'ya :D