27 Temmuz 2008 Pazar

Bir Spor Basını Bulmacası


İki Haber Arasındaki Dağlar Kadar Farkı Bulunuz.



Haber 1 - NTVSpor.net

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor, Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar ve dünyaca ünlü golcü Patrick Kluivert'ın peşinde.

Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Edgar ve Kluivert'in transferini görüşmek üzere menajerler Alper Gökdemir ve Anıl Tortu ile bir araya geldi.

Toplantıda Edgar ile anlaşma aşamasına gelindiği ve futbolcunun 28 Temmuz Pazartesi günü Kocaeli'ye gelerek kulüp yöneticileriyle görüşeceği, daha önce Ankaragücü'nden yıllık 1.5 milyon Euro talep ettiği için anlaşma sağlanamayan Kluivert'in istediği transfer ücretinin fazla olduğu, ancak bu futbolcunun menajerleriyle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.



Haber 2 - Sabah

Kocaelispor, Hollandalı süper yıldız Edgar Davids ile prensip anlaşması yaptı.

Başkan Serhan Gürkan, en son Ajax forması giyen Davids'i Kocaeli'ne davet ettiklerini belirterek, "Teklifimize çok sıcak bakıyor. 28 Temmuz'da Kocaeli'ne geldiğinde imzayı atacağız" dedi. Hollandalı ünlü golcü Patrick Kluivert ile de temasta olduklarını söyleyen Gürkan, "Kluivert, A.Gücü'nden 1.5 milyon euro istemişti. İndirim yaparsa onu da alıp Türkiye'yi ayağa kaldıracağız" ifadesini kullandı.


Hiç yorum yok: