11 Mart 2009 Çarşamba

Yeni Bursa Stadyumu

Bursa'ya yeni stadyum yapılacağı haberini almış bulunuyoruz. Bu haber daha önce de geçiyordu, uzun süredir düşüncede böyle bir şeyin olduğu biliniyordu, fakat gösterilen proje gerçekçi durmuyordu, şimdi ortaya koyulan görseller ise ortada hazırlanmış bir proje olduğunu ve yapının gerçekleşme sürecinin başlamasına daha yakın olduğumuzu anlatıyor.

Projenin detaylarının açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

...haber, olay.com.tr kaynaklı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa'ya yapılacak yeni stadın çok güzel olacağını söyledi. İstanbul'da Galatasaray ile oynanan maçtan sonra soruları yanıtlayan Çelik, "Atatürk Stadı'nı yerinde yeniden yapacağız. Bence bunu artık Bursa kamuoyunda tartışmaya gerek yok. Stad yenilenecek. Güzel bir stad olacak. Bu dönem içinde ilk başlayacağımız projelerden birisi olacak" dedi.

3 yorum:

Flamboyant Striker dedi ki...

Daha önce de gündemdeydi fakat şimdi bulunduğu yere değil de başka bir yere yapılması istendi. Haliyle Bursaspor camiası buna karşı çıktı. Ben böyle biliyorum en azından. Stadın yeri hakikaten çok güzel.
Fotoğraf projeye mi ait?

TheMISFIT dedi ki...

Selamlar.

Tabi. Fotoğraf projeye aittir.
Ama daha detaylarının açıklanması lazım.

Flamboyant Striker dedi ki...

Hmm. Bursaspor stadının bulunduğu alan çok iyi kullanılmış olur bu tarz bir şekilde yapılırsa. Sanırım Açık tribünün arkasında kalan kapalı havuz falan yıkılacak. Bunlar güzel şeyler tabi.
Sağolun haberdar ettiğiniz için.